A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Cris Decor Design Campulung

DESPRE NOI

Agentia noastra iti ofera servicii complete pentru organizarea oricarui eveniment din viata, de la nunta si botez pana la petreceri aniversare, petreceri de firma, banchete, etc.

Nunta este cel mai important eveniment pe care ajungi sa-l planifici si asta pentru ca va ramane tot timpul in amintirea ta si a invitatilor care ti-au fost alaturi. Vei retrai acele clipe rasfoind albumele de fotografii alaturi de copii si chiar nepoti.

Iti putem pune la dispozitie toata logistica noastra incepand de la consultanta in planificarea evenimentului, design, decorare in functie de locatie si pana la micile amanunte (marturii, invitatii, pahare miri) pentru ca evenimentul tau sa fie in totalitate reusit.

Evenimentele realizate pana acum ne fac sa credem ca suntem diferiti si asta pentru ca nu vrem sa fim doar organizatorul tau de nunti sau furnizorul de flori, ci partenerul dumneavoastra de incredere.

SERVICII

Indemnati de pasiune, de bun gust si de rafinament, am participat la sute de evenimente dand viata si culoare tuturor saloanelor de nunta pe care le-am amenajat!

Ne-am adaptat preferintelor fiecarui cuplu in parte cu care am avut deosebita placere de a colabora!

Cris Decor va pune la dispozitie o gama larga de servicii printre care: